FÁJL LETÖLTÉSE A SZÁMÍTÓGÉRPE

Az utasítások a böngészőjétől függően változhatnak. Kérjük, válassza ki a böngészőjét és kövesse az utasításokat. Kérjük, hagyjon pár percet a letöltés befejezéséhez. A fájlok általában 3-5 perc alatt töltődnek le, a letöltés gyorsasága az internet kapcsolattól függ. Kedvenc média lejátszója – iTunes, Windows Media Player, illetve a VLC – segítségével tudja majd megnyitni a fájlokat.

  • Chrome, Firefox illetve Explorer esetén jobb gombbal kattintson és válassza ki a “Link mentése mint…” vagy “Cél mentése mint…”, majd válassza ki a mappát, amibe letölteni szeretne.
  • Safariban jobb gombbal kattintson és válassza ki a “Link mentése mint…” vagy “Cél mentése mint…”, majd válassza ki a mappát, amibe letölteni szeretne.

Mac-ben való jobb gombozáshoz kattintson két ujjával a trackpad-re vagy tartsa lenyomva a controlt és kattintson.

FÁJLOK HOZZÁADÁSA ITUNES-HOZ

Bizonyosodjon meg róla, hogy a linkjei teljesen letöltődtek. Húzza a fájlokat az iTunes-ba vagy kattintson a ‘File’ > ‘Könyvtárhoz adom’ opcióra, majd lépjen be abba a mappába, amelybe a fájlokat letöltötte. Ha nem választott ki egy célmappát, amikor a fájlokat mentette, akkor azok várhatóan a Downloads/Letöltések mappába kerültek.

SZINKRONIZÁLÁS IPHONE-NAL, IPAD-DEL, IPAD TOUCH-CSAL

Miután az iTunes-hoz adta a fájlokat, kérjük, csatlakoztassa a kívánt eszközt egy USB csatlakozóval. Kattintson az eszközre az iTunes-ban és bizonyosodjon meg róla, hogy a “Film szinkronizálást” bejelölte. Amennyiben bejelölte, görgessen le az egérrel a menüben, keresse meg a videót és bizonyosodjon meg róla, hogy szinkronizálásra bejelölte.

APPLE TV-N VALÓ MEGJELENíTÉS

Az Apple tévék .m4v. File végződésű fájl verziókat tudnak lejátszani, ezért Önnek be kell mennie az iTunes-ban tárolt mappákba és megváltoztatni a fájl kiterjesztéseket .mp4.-ről .m4v.-re.
Hogy ezt megtehesse, kattintson a fájl névre, hogy kijelölje a fájlt, majd kattintson még egyszer, hogy ezzel a fájlnevet szerkeszthetővé tegye. Változtassa meg a kiterjesztést .mp4.-ről .m4v.-re és a fájl meg fog jelenni a képernyőn.